Tina Midtgaard Eriksen.png

Tina Midtgaard Eriksen - 50 år, Kolding

Hele mit voksenliv har jeg bøvlet med yoyovægt. Hver gang, jeg gik til lægen, fik jeg standard-svaret 'du skal bare tabe dig'. Det ville jeg også rigtigt gerne, men der skete ikke noget. Jeg blev ramt af smerter ved øget motion.

Jeg har været på mange forskellige kure og bootcamps, haft personlig træner, fulgt Vægtvogterne, 5:2 og Southbeach-kuren. Det gik godt i en periode, men så nåede jeg et punkt, hvor det virkede som om, min krop ikke længere ville samarbejde, selvom jeg overholdt alt til punkt og prikke.

Til sidst tænkte jeg, at den måtte være helt gal oppe i hovedet på mig, og jeg tog kontakt til en diætist og en psykolog. Det rokkede dog heller ikke ved vægten. Jeg tog på og tog på. 

Så faldt jeg over Anna og startede på det et-årige forløb Uimodståelig, og nu kan jeg virkelig mærke, at der sker noget.

Jeg har tabt en del centimeter over hele kroppen og fået endnu mere styrke. 

Jeg ror ved siden af, og i vores indendørs konkurrence over vinteren, har jeg haft meget bedre tal end nogensinde før. Der er virkelig sket noget med mine muskler, og det kom rigtigt hurtigt. De kettlebells kan virkelig noget på styrkekontoen.

Jeg har længe drømt om at få en knap, som kunne nulstille mig til dengang, jeg var barn og ingen problemer havde med mad, motion eller ekstra kilo. Jeg skænkede det ikke en tanke! Hvordan kunne jeg få det tilbage? Annas træning er det tætteste, jeg er kommet på dét!

Jeg har fået et mere afslappet forhold til mad, for her må man jo spise almindelig mad, og intet er forbudt – bortset fra at tælle kalorier! Desuden sker der hele tiden noget i min krop, og jeg står ikke stille eller tager på. Jeg vejer nok stadig 30 kilo for meget, men det er ikke så vigtigt for mig mere. 

Jeg vil bare så gerne føle mig 'almindelig' og være glad for min krop, og det går faktisk rigtigt godt. Jeg har aldrig været så stærk, som jeg er lige nu, selv om jeg stadig har en masse kg for meget. Jeg har fået låst op i hofterne og mine fødder fungerer meget bedre end de har gjort i årevis.

 

Før jeg mødte Anna & team...

Var jeg medlem af et fitness center hvor der var mange mennesker. Der cyklede jeg rundt i kur-junglen og følte mig træt og slap. Oplevede aldrig, at jeg blev stærkere.

Nu er jeg medlem af Anna-pigen, og jeg føler mig tryg og i gode hænder, selvom det er online.


 

Efter jeg mødte Anna & team...

Er jeg blevet meget stærkere, og jeg gør bare som Anna siger - for jeg har det så meget bedre! Så jeg stiller ikke mange spørgsmålstegn til Anna, hendes team og deres viden.

Jeg har mere overskud i hverdagen. Det er sjælden jeg føler mig træt og udkørt på mit arbejde.

Jeg har fundet en træningsform, der lige passer mig. Jeg har altid en time om ugen til træning og hvis jeg prøver at bilde mig selv ind jeg har for travlt tager jeg kalenderen frem og tæller hvor mange ledige timer jeg har og så duer mine undskyldninger ikke. Jeg er mega begejstret og har fået min søster og en veninde med på vognen 😊