Tina Brandt Thomsen.png

Tina Brandt Thomsen - 48 år, Randers

Jeg har dyrket fodbold på højt niveau for 15 år siden. Dengang var jeg i rigtig god form, men siden havde jeg taget 15 kilo på, som jeg meget gerne ville af med, og så ville jeg bare så gerne være i god form igen.

Jeg søgte regelmæssig træning, som gav overskud i stedet for at dræne mig. Jeg prøvede diverse bootcamps, som virkede godt i 8 eller 12 uger, men jeg kunne ikke holde det ved lige, og min krop fik nærmest en stress-reaktion hver gang.

Jeg købte ind på Annas tilgang til krop og sind - en holistisk tilgang, som talte til mig. Og at hun på egen krop har prøvet, hvad det vil sige at være ramt af stress og bukket under.

Jeg har mærket musklerne på en helt anden måde, og da jeg var til funktionel træning i anden forbindelse, og virkelig fokuserede på at spænde de rigtige steder, kunne jeg mærke en kæmpe forandring. Det er SÅ fantastisk.

De daglige videoer gik virkelig gik til bunds med øvelserne og forklaringerne, og jeg blevet bevidst om, hvordan min krop virker. Jeg har fået lyst til at træne, og det giver en helt anden energi.

Jeg slår ikke længere mig selv i hovedet, hvis jeg springer over en dag, fordi min krop ikke orker det, men tillader mig selv at have disse dage - så træning er af lyst og ikke en pligt.

Der er ikke sket meget med vægten, men til gengæld har jeg tabt en masse centimeter. Bukserne sidder løsere, og jeg føler, at hele kroppen er blevet strammet op.

Jeg føler, at jeg er på rette vej nu, selvom der jo stadig er mange mål foran mig. Men det vigtigste for mig var at finde et koncept, som jeg kan træne efter resten af mit liv og ikke kun i 8-12 uger. Det har jeg fundet her.

 

Før jeg mødte Anna & team...

Var jeg min egen største kritiker.

 

Efter jeg mødte Anna & team...

Har jeg fået lysten til træning igen, men jeg gør det i mit tempo, fordi jeg har lyst og ikke mindst, fordi det er godt for mig.