Sigyn Ørum-Rasmussen.png

Sigyn Ørum-Rasmussen, 33 år, Hvidovre

Efter jeg havde født to børn, var jeg kronisk træt, hverdagsstresset og havde altid ondt det ene eller andet sted på grund af dårlige ammestillinger og manglende søvn.
Jeg følte mig også slap, havde ondt i bækkenet, var ofte syg og plaget af hormonforstyrrelser på grund af PCO. Jeg var faktisk dér, hvor jeg ikke engang vidste, hvad mit mål med at komme i gang med at træne var, for jeg havde mistet fornemmelsen for mine egne behov.
Men en dag præsenterede en kollega mig for Annas træning, og min nysgerrighed blev vakt. Jeg har slæbt mig ud af døren til yoga og til dit og dat, men fortsatte aldrig med det, da lysten bare ikke var der. Men at smække sig ned på gulvet for at træne, mens ungerne sov eller så en tegnefilm – det kunne jeg godt se for mig.

Der har været mange øjeblikke, hvor jeg har kunnet mærke, at det her virker for mig.
Vi har fx 25 kilo tunge fodersække på min arbejdsplads, og de var da godt nok tunge, da jeg kom tilbage fra barsel, men nu er de slet ikke så tunge mere. Nu har jeg også dage uden smerter, jeg sover meget bedre, og jeg kan finde på at rejse mig fra sofaen om aftenen for at lave et flow i stedet for at hente chokolade.

Jeg har i øvrigt hormonforstyrrelsen PCO og derfor altid haft rod i min cyklus, men nu er den altså blevet regelmæssig. Måske fordi mit blodsukker er mere stabilt på en kost med mere protein og grønt, og har fået mere muskelmasse? Jeg har i hvert fald ikke rysteture flere gange om dagen mere eller brug for at have et stykke chokolade i tasken til et hurtigt sukkerfix.

Jeg får daglige AHA-oplevelser, når jeg fx hører videoerne på cyklen på vej på job. Der sker ofte også noget i løbet af en dag; når en muskel pludselig aktiveres og jeg bemærker det. Når jeg får sagt fra overfor dårlig mad og vælger god mad i stedet. Når jeg ikke har ondt der hvor jeg plejer. Indsigterne kommer hele tiden. Det føles godt og føler mig rummet og lyttet til af Anna og team og af mig selv. 

Før jeg mødte Anna & team:
Troede jeg ikke at jeg nogensinde ville finde noget træning som jeg kunne holde ud i mere end en måned. ...Anede jeg ikke hvordan jeg kunne være god mod mig selv og min krop.

Efter jeg mødte Anna & team:

Har jeg forstået at det ikke handler om at træne for hårdt og opnå det som andre gør, men det handler om at være i en proces som er en dialog med min krop om hvad den kan og har lyst til, og så kommer resultaterne.