Rikke Rod Andreasen.png

Rikke Rod Andreasen, 33 år, Horsens

De første år efter jeg startede med Annas træning, ændrede min krop sig meget, jeg tabte mig lidt men den største forandring var at det hele sad pænere på mig.

Jeg havde meget mere energi og var glad og lettet over at slippe fri af min overtræning. Kostforandringerne gjorde, at jeg ikke konstant var sulten og overspiste.

Jeg har trænet Annas programmer i mange år og har altid været vild med det. De sidste par år har jeg bare ikke følt, at jeg har lykkedes med det på samme måde som tidligere.

Jeg har arbejdet meget med mig selv i forhold til ny rolle som mor (hvilket har været svært når man ikke føler man er god nok), stress on/off i forbindelse med mit arbejde som pædagog, lavt selvværd og fastlåste overspisningsmønstre der stammer fra min barndom. 

Jeg snakkede med min psykolog omkring at starte op på Stå stærkere (red., et modul på Uimodståelig) - for at komme lidt igang igen. Hun synes det lød som en fantastisk mulighed for at komme tilbage til den træning, jeg ellers har elsket.

Jeg var bange for at starte på et forløb, hvor jeg ikke ville føle mig tilstrækkelig pga min egen stress tilstand.
Men jeg gjorde det og meldte mig til, og det er jeg lykkelig over nu - for det har virkelig fået mit mod og min tro på mig selv tilbage.

Før jeg mødte Anna & team...

Overtrænede jeg uden resultater. Jeg nægtede mig selv bestemte fødevarer uden resultater.

 
Efter jeg mødte Anna & team...

Har jeg lært min krop at kende på en helt anden måde. Nu arbejder jeg sammen med den, i stedet for at bryde den ned.