Mette Elmann Johansen.png

Mette Elmann Johansen, 28 år, Roskilde

Da mit første barn var 2 år, og jeg var gravid med nummer 2, kunne jeg godt se, at jeg var nødt til at gøre noget. Jeg var aldrig rigtigt kommet i form igen, og jeg vejede 15 kilo for meget.

Så kom Uimodståelig ind i billedet. Jeg kan godt lide, at træning tager så lidt tid, og at man har et helt år, så der er mulighed for at komme ind i det stille og roligt – jeg var gravid og havde også et lille barn, så der var ikke så meget tid eller overskud.

Mit primære mål var at tabe mig og komme i god form, men da jeg stadig var gravid, var det selvfølgelig mest flows (red., blid bevægelse), der var i fokus. De gav mig energi og kræfter til at stå op og arbejde ved mit skrivebord.

Jeg var ikke bange for at træne med kettlebells, selvom jeg var gravid. Der var nogle øvelser, hvor jeg måtte nedskalere. Jeg blev jo tungere og tungere og det gav lidt begrænsninger, men jeg trænede faktisk helt op til dagen før, jeg fødte!

Selvom jeg ikke havde problemer efter min første fødsel, var jeg også meget hurtigere tilbage til mit gamle jeg efter min anden fødsel – der var bare flere muskler og mere styrke.

Jeg har meget mere energi nu, sover bedre. Jeg har taget 10 kg på, men er slankere end før (red, det er, hvad vi kalder "ommøblering")! Alle spørger, om jeg ikke har tabt mig rigtigt meget - og jeg kan se og mærke det på mit tøj.

Jeg har nemt ved at følge kostrådene hvilket er stort for mig og min appetit er normaliseret. Min lyst til 'rigtig' mad blev større, og jeg fik mindre lyst til junkfood og slik. Så jeg kan fungere til hverdag uden at være sulten hele tiden.

Min menstruationscyklus er i øvrigt også blevet helt regelmæssig, og trætheden er også væk, så jeg har god energi hele dagen.

Det har virkelig været en øjenåbner for mig, at man kan nøjes med at træne så lidt, hvis man træner regelmæssigt. OG spiser regelmæssigt. 

Før jeg mødte Anna & team...

Var jeg træt, slap og havde uorden i mine hormoner.

 
Efter jeg mødte Anna & team...

Har jeg fået energi, kræfter, flot krop og min cyklus normaliseret.