Marie Rosenvinge Koxlien.png

Marie Rosenvinge Koxlien, 43 år, Hedehusene

En dag skulle op fra min yndlingsplads i sofaen. Helt over I hjørnet, hvor man altid skal møffe sig ud til kanten og så endelig stille sig op. For første gang i jeg ved ikke hvor mange år var den bevægelse at stille sig op fra helt siddende en fuldstændigt flydende og ikke anstrengende bevægelse.

Det var SÅ vildt for mig, det lyder ikke af meget men hold op jeg følte mig stærk der. Min krop hang sammen for første gang i årevis og jeg følte mig virkeligt sej.

Fra mit laveste punkt, som livslang sofakartoffel, der aldrig har kunnet holde gang I noget som helst aktivt mere end en måned eller max to - og til nu... er der en KÆMPE forandring.

På trods af at jeg kæmper meget med overflødigt fedt, så er oplevelsen af at leve I min krop fuldstændigt forandret.

Jeg har ikke ondt som jeg havde før,  jeg kan ubesværet løbe op og ned af trapperne I huset.
Jeg kan bære mit barn på 14kg op af trapperne, kan svinge hende og løfte hende med lethed.
Al dagligdags bevægelse er gået fra besværligt til nemt og min krop føles stærk og sammenhængende på en måde jeg aldrig kan huske den har før.

Der er masser af ting I min hverdag som er lige så besværlige, som de var før, men jeg har mere fysisk og mentalt overskud til at håndtere dem. Og det at være så stærk, som jeg er nu, giver en grundlæggende selvtillid som jeg aldrig har oplevet før. Den der følelse af at være en total "badass", når man lige har lavet swings med en tung kugle er ubeskriveligt fantastisk.

 
Før jeg mødte Anna & team...

Anede jeg slet ikke hvad min krop var I stand til og jeg var slet ikke I stand til at lytte til hvad den havde behov for.

 
Efter jeg mødte Anna & team...

Ville jeg aldrig have troet på, at jeg kunne komme til at elske at træne. Aldrig!