Lena Nielsen.png

Lena Nielsen, 44 år, Herning

Første gang, jeg blev sygemeldt med stress, tog jeg 30 kilo på. Siden har jeg været nede med stress mange gange. De ekstra kilo er jeg aldrig kommet af med, selvom jeg har været på kur
i årevis og trænet løs – gerne spinning fem gange om ugen.

Motion skulle jo være så godt mod stress, men jeg er bare endt med at blive syg hver gang og har ikke tabt så meget som ét kilo.

Jeg købte bogen Skyhøj Forbrænding, fordi der var øvelser for nervesystemet, og jeg var på jagt efter kuren mod stress og for mange kilo. De første uger i programmet var gode for mig, men jeg gik for hurtigt for hårdt frem og blev syg igen.

Måske fordi jeg trænede for hårdt. Jeg var vant til hård træning, så jeg tænkte, at jeg SKULLE arbejde med kettlebells for at få noget ud af programmet. Jeg mærkede slet ikke efter i min krop.

Og det viste sig jo, at det faktisk var flows og rulleøvelser, som gjorde noget godt for mig. Jeg forstod det, da jeg læste Annas den seneste bog Smertefri.

Jeg har arbejdet i bankverdenen, og den er jo skrevet på et sprog, jeg kan forstå: sætte ind på kontoen og trække ud fra kontoen! Det gav mening for mig at træne efter mine ressourcer. At man kan gå 'bagom systemet' for at få kontoen op i plus i stedet for at leve resten af livet i minus.

Efter 8 uger med kun flows fra bogen, havde jeg fået overskud igen. Jeg er en helt anden person nu, og jeg tror på mig selv igen. Før var jeg tilbøjelig til at trække mig fra konflikter, nu står jeg stærkere og går mere ind i kampen. Og de kropslige resultater, jeg ikke fik før, dem mærker jeg nu. Særligt på Stå Stærkere (red., et modul fra Uimodståelig) har jeg fået mere muskelmasse på en helt anden måde. Før havde jeg gode benmuskler, men ingen ryg- og mavemuskler, og dem kan jeg mærke i min core nu.

I dag kan jeg stort set leve et normalt liv. Jeg er selvfølgelig mærket efter mere end 10 år med stress og flere sygemeldinger, men jeg har fået energien og mit gamle glade jeg tilbage.

Nu er jeg med på Uimodståelig, for jeg har brug for den sidste hjælp til at komme videre med min træning, så jeg ikke havner i overtræning og stress igen. Mit nervesystem har arbejdet på højtryk i mange år pga. stress, og jeg har altid haft en meget fysisk reaktion på mentale bekymringer - med hjertebanken og hyperventilation. Og allerede 5 måneder efter start, kan jeg håndtere mentale udfordringer med ro og uden at få fysisk reaktion, og at det går ud over min søvn. 


Før jeg mødte Anna, Louise & team...

Der var jeg udbrændt og havde ondt af mig selv.


Efter jeg mødte Anna, Louise & team...

Er jeg fuld af energi og glad!
Jeg har energi til at være sammen med familien, jeg er kommet op af sofaen. Selvom jeg havde mistet håbet, så er den gamle glade jeg tilbage.

Desuden har jeg 3 gange i denne uge cyklet 10 km uden at tage min astmamedicin.

 

HER FORTÆLLER LENA OM SIN LÆRING FRA UIMODSTÅELIG: