Lea Ising.png

Lea Ising, 47 år, Greve

Jeg søgte vægttab og en ny form for træning, der realistisk kunne forenes med min pressede hverdag. De gamle strategier fra tidligere ikke rigtig virkede mere.

 

Jeg havde gjort "alt det rigtige" i 4 måneder à la Anna, og jeg oplevede ikke at hverken tøjet blev løsere, vægten ændrede sig, "kun" at jeg nok var blevet lidt stærke og lidt bedre til nogle af øvelserne.

Jeg var tæt på at opgive, da det bare var så demotiverende ikke at se resultater, når jeg gjorde alt det rigtige. Så skete der over et par uger, at det der genstridige mavefedt begyndte at røre på sig, det skrumpede (lidt) og jeg begyndte at kunne ane en talje.

Det var i april 2018. Og det bliver væk! Fedtet er ikke kommet igen, selvom jeg har været presset over sommeren og nu her i den periode hvor jeg ikke må træne, så tror jeg faktisk, at jeg har tabt mig lidt mere og taljen bliver mere tydelig (jeg laver kun smugtræningsøvelser med muskelaktivering pt).

Det jeg har taget mest til mig, det er konceptet omkring "velsammensatte måltider", at der skal være grønt, protein, stivelse og fedt til et måltid, så er mit blodsukker stabilt. Det er et valg, jeg tager ved næsten hvert måltid, fordi jeg nu har erfaring med, at det er det bedst for mig ifht. energi og kropsligt velvære. Jeg kan spise alt det usunde jeg har lyst til, jeg vælger bare ikke at gøre det særligt tit, fordi jeg ikke har lyst til at blive drænet for energi.

Før jeg mødte Anna & team...

Var jeg sikker på, at det skulle gøre ondt og være en kamp at komme i form, samt skamfuldhed over ikke at kunne styre mine madimpulser, når jeg forsøgte at følge en lavkalorie kostplan.

 
Efter jeg mødte Anna & team...

Har jeg måtte revidere mine antagelser om træning, og hvordan man får sin krop i form.