Laila Andersen.png

Laila Andersen, 47 år, Næstved 

Jeg har ikke været smertefri i ca 10 år - havde smerter i hofte, bækken, lænd og lyske efter arbejdsskade, som andre fysioterapeuter ikke har kunne fjerne.

Pludselig en dag tog jeg mig selv i at lave aftensmad uden at have det mindste ondt af at stå op. Jeg havde ellers måtte holde adskillige pauser og/eller sidde ned under processen tidligere!

Jeg blev sådan helt forbløffet og tænkte, det nok bare var en engangs-oplevelse, men det er fortsat - og jeg har samtidig fået mere smidighed i mine hofte, bækken og lyske. 

Man bliver helt høj af at have sluppet de fleste smerter og begrænsninger. Jeg er så taknemmelig for jeg fandt Anna!

Jeg har også fået lysten til sex tilbage! Og kan nu have intimt samværd med min kæreste uden de store begrænsninger med at få benene ud til siden!!

Vi har fået en lille hund, og tidligere ville jeg kun kunne have gået meget korte ture, men nu er det stort set ikke et problem.

Jeg har fået min aktive hverdag tilbage og fristes nærmest til at sige, jeg har fået mit liv tilbage - da jeg nu kan de ting jeg dårligt kunne tidligere. Jeg elsker at gå til koncerter, men kunne ikke holde ud at stå op mere end højst 10-15 min og nu kan jeg stå op i timevis. Vi har også lige været på ferie, hvor vi gik rundt i timevis hverdag - hvilket jeg ikke kunne for 1 år siden.

Før jeg mødte Anna & team...

Var jeg så smerteplaget og begrænset, at jeg ikke rigtig oplevede det store uden for hjemmet. Jeg måtte ofte blive hjemme når familien skulle noget spændende af mere fysisk karakter.

 
Efter jeg mødte Anna & team...

Har jeg fået meget mere energi og livsglæde og oplevelser jeg ellers ville have været foruden. Jeg har næsten ingen hofte og bækkensmerter mere og kan nu deltage i fysiske aktiviteter uden at være bundet til min sofa i flere dage efter.