Ingerd Astrid Søndergaard .png

Ingerd Astrid Søndergaard, 42 år, Virginia / USA

Jeg har i 20 år døjet med smerter i min ryg, som har gjort, at jeg i perioder har været nødt til at holde pause fra fysiske aktiviteter. Samtidig var jeg ramt af stress, og selvom jeg var vant til at træne en del, blev jeg nødt til at lede efter noget, som ville passe bedre til mine udfordringer.

Da jeg startede på Uimodståelig i 2016, var jeg faktisk i tvivl, om det ville være for nemt, fordi jeg jo havde trænet en del i forvejen. Det har været en ret stor udfordring for mig at geare ned, men jeg må konstatere, at det har virket!

Jeg er kommet i bedre form og har fået en mere struttende bagdel, trods det at jeg træner mindre og mindre hårdt end før, og mine smerter i ryggen er også stort set forsvundet. Når de en gang imellem dukker op, ved jeg nu præcis, hvordan jeg skal håndtere dem. Jeg bruger nu min krop meget anderledes og har fået en bedre balance.

Den største udfordring for mig på det her forløb har faktisk været at geare ned og acceptere, at hvis det skal lykkes, er man nødt til at tage det roligt og lytte til sine coaches. Uimodståelig er kommet til at handle om at lære at passe godt på mig selv – ikke vægttab og centimeter.

Jeg træner fast og har gjort det uafbrudt i 2 år nu UDEN af blive stoppet af rygsmerter. Hvis jeg får ondt, ved jeg hvorfor og hvad jeg kan gøre ved det.

Jeg har meget mere overskud i hverdagen. Jeg ligger ikke på sofaen, når jeg har fri, men har overskud til at gå tur i skoven med mine børn og råber meget mindre af dem. Min mand og jeg fejrede kobberbryllup for lidt tid siden, og jeg dansede i stilletter hele natten uden smerter. Det var fantastisk! 

Men jeg kan slet ikke undvære Uimodståelig og teamet som livline, og jeg har da også meldt mig til et nyt år.

Jeg nyder at få de små videoer leveret i indboksen, at få feedback på min træningsteknik, og have personlig kontakt med teamet, som kan rådgive om kost, restitution og den korrekte teknik. Og som ALDRIG dømmer mig, men altid er søde og imødekommende – selv på de punkter, hvor jeg ikke er imødekommende overfor mig selv.

Før jeg mødte Anna, Louise & team:
Var jeg træt med træt på og træt til...

Efter jeg mødte Anna, Louise & team:

Frisk, glad, i balance og tilfreds med min krop (selvom den ikke er perfekt)