Ina Sif Erland Nielsen.png

Ina Sif Erland Nielsen, 35 år, Esbjerg

Jeg brød hulkende sammen i et tog på vej til Sjælland, da jeg hørte Annas podcast om stress, og forstod pludselig at min krop skreg efter hjælp.

At min hormonelle balance var fuldstændig ude i torvene og det ikke bare var mig, der ikke kunne tage mig sammen og blive rask.

Da jeg begyndte med træningen forstod jeg, at jeg ikke havde trukket vejret i flere år. De første 7 uger var både meget grænseoverskridende følelsesmæssigt og utrolig lærerige for både min krop og psyke. Mine smerter blev mindre og mit overskud større.

Jeg fattede ikke, at nogen havde den viden jeg så længe havde hungret efter, og at det ikke var mere komplekst end jeg kunne gå til det trods den virkelig dårlige tilstand jeg var i. 

Nu er jeg endelig igang med mit speciale, som jeg var sygemeldt fra i over et år. Det går langsomt, men det går frem. Det er er år siden jeg begyndte med træningen.

Mine kognitive funktioner er næsten tilbage på full speed, og når mine smerter begynder i nakke og ryg ved jeg, at jeg skal passe på mig selv og det er fordi jeg er presset psykisk.

Min største udfordring har været at fortsætte efter træningspauser - men jeg ved smerterne kommer snigende, hvis jeg ikke kommer igang, og jeg ved at især vejrtrækningen hjælper mig. 

Før jeg mødte Anna & team...

Var jeg ikke sikker på jeg nogensinde ville blive “mig selv” igen. Få overskuddet til mine børn tilbage, og gøre min uddannelse færdig.

Efter jeg mødte Anna & team...

Tror jeg vores sundhedssystem har meget at lære og anerkende ift. mennesker, der er syge med stressrelateret sygdom.