Flora Tara Skouboe Melchiorsen .png

Flora Tara Skouboe Melchiorsen, 50 år, Næstved

Min krop var begyndt at blive svag, og jeg havde jævnligt dage med smerter i kroppen, hvor jeg ikke kunne så meget mere, end min yoga træning og undervisning. Jeg søgte styrke i kroppen og var også bare nysgerrig på al den nye viden fra Anna & team.

 
Annas forløb lød overkommeligt - og mest af alt, det kunne gøres hjemme fra! Jeg har altid hadet træningscentre, energien og musikken giver mig stress.
 

Det var en langsom oplevelse af, at jeg blev stærkere end nogensinde før. Pludselig sagde jeg ikke længere nej, når der skulle løftes tunge ting. Og jeg kunne begynde at løbe igen, uden at få ondt i min krop. Og så kunne jeg pludselig meget mere i min yoga praksis uden, at jeg kunne mærke det på min krop.

I dag har jeg ikke længere smerter i min krop og føler mig stærk og lækker som aldrig før. Og hver gang der er en lille skavank, har Anna & team altid en blid øvelse der fikser det. Alt fra fordøjelse til knæ og dårlig skulder - genialt.

Før faldt jeg om på sofaen efter en hel dags undervisning og gerne dagen efter også. I dag er jeg fysisk træt, men kan sagtens mere. Min mave fungerer igen efter mange år i krise. 

Jeg mærker øget livsglæde og glæde ved min krop. Og selv om den ikke er så meget mindre, er den bare formet helt anderledes og det giver mig velvære og glæde på en måde jeg aldrig har oplevet før. Min skønne mand siger stort set hver dag: "sikke en lækker røv du har" :) 

Før jeg mødte Anna & team...

Troede jeg aldrig, at styrketræning var noget for mig.

 
Efter jeg mødte Anna & team...

Er jeg vild med, at min krop nu er stærk og i balance igen.
Jeg har fået træning ind i mit liv, som den naturligste ting i verden, suppleret med min sædvanlige yoga praksis. Yin/yang.

flora.jpg