Conny Bærentsen Nygaard.png

Conny Bærentsen Nygaard, 52 år, Bording

Jeg søgte vægttab, samt få kroppen igang igen efter flere år med, kronisk stress, PTSD, ADHD og heldigvis overstået depression.

Min krop var plaget af overvægt, massiv træthed, kroniske smerter, balance, forstoppelse.

En behandler havde sagt noget om vagusnerven, som jeg ikke anede hvad var og derfor slog op på youtube. Der kom Anna frem, inspirerende at høre og se - og jeg blev fanget. Så meldte jeg mig til Uimodståelig 2018.

Smertelindrende flow var det første jeg kom igang med på Uimodståelig og det var en utrolig oplevelse med før og efter test, som vi blev introduceret for ved live-dagen i København. Jeg var virkelig forbløffet over, at så lidt kunne gøre så meget. Dette flow har jeg været meget standhaftig med og haft stort udbytte af.

Nu kommer jeg på toilet hver dag! Før gik der typisk 4-7 dage imellem og det var et stort problem.

Jeg har fået nedsat mine smerter betydeligt og derved fået overskud til at foretage mig noget både fysisk og socialt. Har lige været på en 2 måneders oplevelsestur, med blandt andet udflugt til vandfald i bjergterræn, hvilket slet ikke havde været muligt i årevis.

Jeg bliver stadig overbelastet, men restituerer meget hurtigere nu, til glæde for både mig selv og min mand. Synlig forskel for både familie og venner. 

Før jeg mødte Anna & team...
Brugte jeg uhensigtsmæssigt meget tid på toiletbesøg, følte næsten altid trang, men kunne ikke/havde meget svært ved at komme af med afføring. Havde jeg mange uforklarlige smerter hver dag, som begrænsede min fysiske udfoldelse. Når jeg havde været med til noget, lå jeg brak i flere dage. Derfor meget begrænset socialt kontakt. Selv telefonsamtaler var drænende.

 
Efter jeg mødte Anna & team...

Fylder toiletbesøg ikke i min hverdag. Det er blevet almindeligt, at jeg laver små rotationer med fødder eller hænder, når jeg sidder eller ligger. Jeg har fået mere energi og overskud til socialt samvær.