Over 9.000 kvinder i alderen 18-84 år har allerede været på forandrende forløb hos os.

Vi har samlet en række kunders beretninger og delt dem op i 4 kategorier:
Styrke/Muskelopbygning - Vægttab/Ommøblering - Stress/Udmattelse - Smerter/Gener
- selvom der naturligvis indgår flere elementer i hver enkel historie.

STYRKE / MUSKELOPBYGNING

Flora Tara Skouboe Melchiorsen
50 år, Næstved

"Pludselig sagde jeg ikke længere nej, når der skulle løftes tunge ting. Og jeg kunne begynde at løbe igen, uden at få ondt i min krop. I dag har jeg ikke længere smerter i min krop og føler mig stærk og lækker som aldrig før."


LÆS MERE...

Ingerlise Lebech
63 år, Vejle

"Allerede under første træninger, slap min krop den ophobede væske fra medicinen, så jeg blev mindre hævet og øm – og nærmest høj af velvære. Nu jeg har taget 5 kg muskler på - uden at blive større!"LÆS MERE...

Marie Rosenvinge Koxlien
43 år, Hedehusene

"Jeg kan bære mit barn på 14kg op af trapperne, kan svinge hende og løfte hende med lethed. Al dagligdags bevægelse er gået fra besværligt til nemt og min krop føles stærk og sammenhængende."


LÆS MERE...

Amalie Piper
18 år, Jyllinge

"Det er ret overraskende for mig, at jeg har fået mere energi og styrke ved at skrue ned for min træningsmængde. Jeg er blevet stærkere og har et helt nyt overskud, og siger oftere ja til en uventet aktivitet, end før, fordi jeg har mere energi."

LÆS MERE...

Mette Elmann Johansen
28 år, Roskilde

 "Jeg har taget på, men er slankere end før! Alle spørger, om jeg ikke har tabt mig rigtigt meget - og jeg kan se og mærke det på mit tøj. Min menstruation er blevet helt regelmæssig, og trætheden er også væk."LÆS MERE...

Sigyn Ørum-Rasmussen
33 år, Hvidovre

"Jeg har PCO og har altid haft rod i min cyklus, men nu er den altså blevet regelmæssig. Mit blodsukker føles mere stabilt efter jeg har fået mere muskelmasse. Jeg har ikke rysteture flere gange om dagen mere og behov for sukkerfix."


LÆS MERE...

VÆGTTAB / OMMØBLERING

Tina Midtgaard Eriksen
50
 år, Kolding

"Jeg har længe drømt om at få en knap, som kunne nulstille mig til dengang, jeg var barn og ung, og ingen problemer havde med mad, motion eller ekstra kilo. Hvordan kunne jeg få det tilbage? Annas træning er det tætteste, jeg er kommet på dét!"


LÆS MERE...

Rikke Rod Andreasen
33 år, Horsens

"Jeg tabte mig lidt, men den største forandring var at det hele sad pænere på mig. Træning og kostændringer gav mig mere energi, jeg var ikke konstant sulten og var lettet over at slippe fri af min overtræning og overspisning."LÆS MERE...

Tina Brandt Thomsen
48
 år, Randers

"Jeg har fundet en træningsform, som giver mig overskud og ikke trigger stressreaktion i min krop, som bootcamps gør. Jeg har tabt mange centimeter, bukserne sidder løsere, og jeg føler, at hele kroppen er blevet strammet op." LÆS MERE...

Lea Ising
47 år, Greve

"Det genstridige mavefedt skrumpede, jeg begyndte at kunne ane en talje. Det var i april 2018. Og fedtet er ikke kommet igen, selvom jeg har været presset det sidste stykke tid og kun kan lave de små smugtræninger lige nu."


LÆS MERE...

Christina Kragh
46 år, Roskilde

"Jeg har tabt 8 kilo, og min vægt er nu stabil. Og det vigtigste: jeg har fundet balancen. Det er ikke længere alt-eller-intet, hvor jeg før trænede som en vanvittig eller slet ikke. Nu kan jeg stå på egne ben og træne regelmæssigt!"


LÆS MERE...

STRESS / UDMATTELSE

Ina Sif Erland Nielsen
35 år, Esbjerg


"Mine kognitive funktioner er næsten tilbage på full speed, og når mine smerter begynder i nakke og ryg ved jeg, at jeg skal passe på mig selv og det er fordi jeg er presset psykisk."
LÆS MERE...
 

Berit Gamst-Jensen
47 år, Stouby

"Mine stress-symptomer er næsten væk, og jeg kan igen deltage fuldt ud i min uddannelse og overskud til at være med socialt. Før tænkte jeg, hvordan jeg kunne arbejde mindst muligt resten af mit liv – men nu vil jeg ikke nøjes med mindst muligt, jeg vil mere!"


LÆS MERE...

Majken Rosenberg
43 år, Frederiksberg

"Jeg var ved at indstille mig på, at jeg ikke kunne magte så meget som andre mennesker. Men Annas træning har hjulpet mig til at føle mig meget mere herre over mit eget liv og over at kunne helbrede mig sig selv, hvis min krop går i panik, jeg har ondt eller ikke er frisk."


LÆS MERE...

Lena Nielsen
44 år, Herning

"Jeg tog 30 kg på i løbet af 5 uger i et af mine voldsomme stressforløb. Jeg har været udbrændt og hver gang jeg startede op med træning, blev jeg syg. I dag kan jeg stort set leve et normalt liv. Jeg har fået energien og mit gamle glade jeg tilbage."


 LÆS MERE...

SMERTER / GENER

Berit Filstrup Hansen
40 år, Vissenbjerg

"Jeg tager ingen medicin mere - hverken smertestillende, nervemedicin eller antidepressivt. Jeg får ingen manuelle behandlinger af fys/ osteopat/ kiropraktor/ zoneterapeut/ kinesiolog/ kraniosakralterapeut/ psykolog mv. Jeg kan overskue livet igen!"


LÆS MERE...

Maj Britt Hansen
56 år, Skævinge

"Jeg kan i dag kan arbejde mig ud af flere af de smerter jeg har kæmpet med, bl.a. ryg og knæ, så når jeg vågner med smerter, ved jeg hvor jeg skal starte, og dermed er min hverdag blevet meget bedre."
LÆS MERE...

Laila Andersen
47 år, Næstved

"Jeg har fået meget mere energi og livsglæde og oplevelser jeg ellers ville have været foruden. Jeg har næsten ingen hofte og bækkensmerter mere og kan nu deltage i fysiske aktiviteter uden at være bundet til min sofa i flere dage efter."LÆS MERE...

Conny Bærentsen Nygaard
52 år, Bording

"Nu kommer jeg på toilet hver dag! Før gik der typisk 4-7 dage imellem og det var et stort problem. Jeg har fået nedsat mine smerter betydeligt og derved fået overskud til at foretage mig noget både fysisk og socialt." LÆS MERE...

Ingerd Astrid Søndergaard
42 år, Virginia / USA

"Jeg har nu trænet fast, uafbrudt i 2 år UDEN af blive stoppet af rygsmerter. Hvis jeg får ondt, ved jeg hvorfor og hvad jeg kan gøre ved det. Jeg er i bedre form og har fået en mere struttende bagdel, trods det at jeg træner mindre end før"LÆS MERE...

Winnie Overgaard
47 år, København

"Før var jeg på grænsen til ikke at have et liv, fordi kvaliteten så dårligt på grund af smerter. Jeg kunne intet, lå ned i 20-21 timer i døgnet. Nu kan jeg handle, gå en længere tur, besøge en veninde og køre min dreng til sport og lave øvelser, som minder lidt om styrketræning uden at få smerter."

LÆS MERE...