Berit Filstrup Hansen .png

Berit Filstrup Hansen, 40 år, Vissenbjerg

I 13 år havde jeg levet i smertehelvede efter 3 piskesmæld, trigeminus-neuralgi, svær bækkenløsning i 2. graviditet, ovariecyster, sprængt blindtarm og bughindebetændelse og knæoperation (menisk, korsbånd og brusk).

Jeg var træt og mast som et alderdomshjem. Jeg følte, at jeg var 85 år gammel. Jeg gik med krykker (og sad i kørestol, da det var allerværst), jeg sov på glide/vende-lagen i sengen, og fik mit bækken stabiliseret med trochanterbælte.

Jeg gik ind i dørkarme, jeg tabte ting, jeg gik i stå i samtaler, kunne intet huske og følte, at jeg befandt mig i en osteklokke.

Jeg brugte i tusindvis af kroner på behandling, jeg var træt, ugidelig, ked og vrissen. Jeg dulmede mig med 'Pepsi Max', slik og chokolade, var overvægtig og træt af min krop.

Lyset var ikke at finde nogle steder og jeg har flere gange overvejet, at slutte livet med tanke på, at det ikke var værd at leve for mig og ikke var værd for mine børn at se på. Heldigvis er jeg aldrig nået helt derud....

Da jeg startede på Uimodståelig, kunne jeg meget lidt. Helt simple øvelser som vejrtrækning gennem et næsebor af gangen og duft, lyde og sansning, gjorde, at jeg for første gang i mere end 10 år kunne mærke min krop igen.

Det fik mig til at føle sorg og lettelse på én og samme tid. Sorg over, at jeg ikke havde fundet denne løsning før - og lettelse over, at der endelig var lys i mørket. At jeg endelig blev mødt af forståelse, empati og optimisme.

Med alle de redskaber, jeg efterhånden har lært af Anna & team (i særdeleshed de neurologiske flows), uvurderlig støtte og omsorg, samt en kæmpe portion tillid, tålmodighed og vedholdenhed fra min side, er jeg rykket mig helt utrolig langt.

Jeg har de sidste fire måneder trænet kontinuerligt med kropsvægtøvelser og kettlebells. Jeg føler mig stærkere for hver dag, der går og mit overskud, mit humør og min energi føles nu som mere end de sidste 13 år tilsammen.

Først og fremmest er jeg næsten smertefri.
Jeg tager ingen medicin, hverken smertestillende, nervemedicin eller antidepressivt. Jeg får ingen manuelle behandlinger af fys/ osteopat/ kiropraktor/ zoneterapeut/ kinesiolog/ kraniosakralterapeut/ healer/ biopat/ psykolog/ psykoterapeut mv. Jeg har stort set ingen kontakt med min læge mere. Jeg kan deltage i arrangementer. Jeg kan overskue at lave madplaner, handle og kokkerere. Jeg kan overskue livet igen og glædes over det.

Jeg har fået skruet op for lyset. Jeg fylder 40 om ganske kort tid, og føler også nu, at min krop er alderssvarende.
Jeg bygger muskler og ommøblerer og mærker, at min hud og mit hår også trives med den kost og træning, jeg byder kroppen. Jeg tror på, at jeg igen kan komme til at danse og lave gymnastik. Jeg lever et ganske almindeligt liv som mor til to teenage-piger. Jeg har fået livet tilbage!

berit_2019.jpg