Amalie Piper.png

Amalie Piper, 18 år, Jyllinge

Jeg er tidligere elitesvømmer, og for at holde mig nogenlunde i form trænede jeg stadig en del efterfølgende. Jeg løb 5 kilometer hver dag, men jeg kunne mærke, at jeg blev mere træt end tidligere.

Jeg tabte mig – selvom det ikke var mit mål – og jeg spiste ikke nok, fordi jeg glemte, hvor vigtigt det var. Jeg fik flere skader, og jeg var så frustreret over, at jeg ikke kunne træne, som jeg plejede, fordi jeg fik smerter.

Da jeg opdagede Anna, holdt jeg træningspause på grund af skader og smerter, og 4 gange 15 minutter om ugen lød som et godt sted at starte op igen. Siden er jeg blevet så glad for Anna træning, at jeg ikke er kommet i gang med løb igen. Jeg føler nemlig slet ikke, at jeg har brug for mere træning.

Jeg kunne hurtigt mærke, at jeg blev glad og mere frisk af Annas træning. Der var også hurtigt resultater at spore på kroppen, men det var følelsen af velvære, der var vigtigst for mig. Tidligere var jeg flad, når jeg kom hjem fra træning, men nu, hvor jeg træner oftere og i kortere tid, har jeg mere energi.

Min appetit var også meget forstyrret før, da jeg trænede meget. Jeg var så flad efter træning, at jeg enten var meget sulten eller slet ikke sulten. Nu tænker jeg over at få spist mere rigtig mad, og i stedet for at undre mig over, hvorfor jeg er sulten, så spiser jeg bare, for det kunne det jo være, at jeg ikke fik nok til morgenmad eller frokost. Kroppen fortæller mig noget, og jeg er blevet bedre til at høre efter i stedet for bare at træne igennem.

Jeg er også blevet stærkere – jeg kan pludselig tage armbøjninger igen, og min kropskerne og ben har fået mere styrke. Jeg har et helt nyt overskud, og hvis der opstår en uventet aktivitet, er jeg mere tilbøjelig til at sige ja nu end før, fordi jeg har mere energi. Det er ret overraskende for mig, at jeg har fået mere energi og styrke ved at skrue ned for min træningsmængde.

Men jeg har også bevæget mig væk fra at være fokuseret på resultater, for som Anna jo siger, er det her ikke noget, der slutter. Jeg vil hellere have det godt nu – og i fremtiden – end at se hurtige resultater – og den rejse tror jeg aldrig slutter.  

Før jeg mødte Anna & team...

Trænede jeg så meget, at jeg var helt flad længe efter og enten meget sulten eller slet ikke sulten.

 
Efter jeg mødte Anna & team...

Er min appetit blevet reguleret, og jeg er blevet stærkere og gladere.